Crima din Chitila. Ultimul mesaj trimis de tânăra ucisă sub ochii copiilor de soţul care avea interdicţie

Au apărut noi informații în cazul crimei cutremurătoare din Chitila, care a avut loc în această dimineață. S-a aflat care este ultimul mesaj trimis de Irina Andrei înainte să fie ucisă de soțul ei. Robert a înjunghiat-o mortal pe tânără, chiar în fața celor doi copii minori pe care îi aveau împreună.

07 feb. 2020, 21:12

Nașa tinerei mămici a făcut publică ultima discuție pe care a avut-o cu aceasta. După cum puteți vedea și în galeria foto a articolului, dar și în rândurile de mai jos, Irina Andrei i-a trimis câteva mesaje naşei sale, în care spunea că Robert a intrat peste ea în casă şi că cei mici s-au speriat. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019 pentru că o bătuse, însă asta nu l-a impresionat pe soțul ei, care i-a luat viața în zorii acestei dimineți, în urma unui atac sălbatic.

Crimă înfiorătoare în Chitila. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta soţie, după ce a încălcat ordinul de protecţie 

„Bună, nașa! A venit peste mine în casă… de s-au speriat și copii. Nu am ce să vorbesc cu el, eu am încercat”, i-a scris Irina Andrei nașei sale înainte să cadă răpusă de loviturile mortale de cuțit ale soțului ei, Robert, relatează observator.tv.