Crima din ură care a zguduit opinia publică! Un tânăr a fost bătut până la moarte pentru că era homosexual VIDEO

Un tânăr a fost bătut până la moartea în fața unui club din localitatea Coruna, Spania pentru că era homosexual. Opinia publică e zguduită de teribila crimă, calificată drept un act de ură.

06 iul. 2021, 21:10
Crima din ură care a zguduit opinia publică! Un tânăr a fost bătut până la moarte pentru că era homosexual VIDEO

Un tânăr a fost ucis în plină stradă, în fața unui club din localitatea Coruna, Spania, pentru că era homosexual. Samuel Luiz, în vârstă de 24 de ani, se afla în fața localului din orașul galicean Coruna, în jurul orei 3 noaptea și se afla în timpul unui apel video cu un prieten, atunci când mai mulți induvizi l-au atacat. Potrivit prietenilor care-l însoțeau pe tânăr, indivizii l-au asaltat crezând că sunt filmați de victimă. Agresorii au început să-l lovească cu o violență greu de imaginat, în timp ce strigau vorbe disprețuitoare la adresa comunității LGBTQ.

Cei care îl însoțiseră pe tânăr în noaptea respectivă și au asistat la teribila scenă au declarat că a fost un act de homofobie.

Un tânăr ucis pentru că era homosexual. Proteste ale comunității LGBTQ pe străzile din Spania

Ambulanța a ajuns cât s-a putut de repede, însă din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe tânăr, acesta a murit puțin mai târziu la Complexul Spitalului Universitar din La Coruña.

Membrii de stânga ai coaliției de guvernare a Spaniei, care include politicieni și activiști LGBTQ au condamnat moartea și au calificat-o drept crimă motivată de ură. În urma acestei groaznice întâmplări au existat mai multe manifestații în plină stradă, în care protestatrii cre să se facă dreptate și să se ia măsuri severe împotriva homofobiei.

Autoritățile investighează cazul și analizează filmările camerelor de supraveghere pentru a determina cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, relatează Antena3.