SIMONA GHERGHE, apel disperat către prietenii ei. „Cancer osos! Doamne, ce durere….”

Simona Gherghe se află în concediu de maternitate, bucurându-se din plin de momentele petrecute alături de micuţa ei. Vedeta, la fel ca milioane de oameni, a fost impresionată de cazul unei tinere de doar 14 ani, care se luptă cu cancerul.

06 nov. 2017, 10:07
SIMONA GHERGHE, apel disperat către prietenii ei. „Cancer osos! Doamne, ce durere….”

Prezentatoarea a făcut un apel disperat pe reţelele de socializare şi îi roagă pe prietenii virtuali să o ajute pe Teodora, donând 2 euro. „Teodora. 14 ani. Cancer osos. Un sms la 8848 ii poate salva viata. De la mine, de la tine, cel care citesti postarea asta. Parintii (mama profesoara, tatal preot) nu au 45 de mii de euro, bani care i-ar salva viata. Dar uite ca suntem noi, aici, pentru Teodora. Ai dat sms, da? 8848, pentru Teodora. Multumesc pentru viata Teodorei…”, este mesajul pe care vedeta l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi VEDETE HĂRŢUITE. Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu, mărturisiri cutremurătoare VIDEO

Fanii au reacţionat imediat la postarea Simonei. „Dumnezeu lucreaza prin oameni! Cred cu tarie in puterea Lui si in puterea rugaciunii catre El, insa dupa ce comentati cu o rugaciune, ar fi de mare folos sa dati si un sms. 2 euro nu e un capat de ţară pentru nimeni. Pentru Teodora, însă… conteaza fiecare sms!/ Ferească dumnezeu de asemenea boli incurabile Dumnezeu sa aibe grija de ea si sa o însănătoşească ca este tanăra frumoasa si desteapta”, sunt doar câteva din zecile de comentarii primite la fotografie.