Crimă în Constanţa. O femeie a fost ucisă de fostul concubin sub privirile celor trei copii ai acesteia

Publicat: Vineri, 29 Ianuarie 2016 08:21 // Actualizat: Vineri, 29 Ianuarie 2016 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Scene de groază s-au petrecut joi noapte la Constanţa. O femeie şi iubitul ei au fost atacaţi în casă de fostul concubin al acesteia. Femeia a fost înjunghiată mortal, iar pe partenerul ei a fost rănit.

Foto: reporterntv.ro

Crima a avut loc în timpul nopţii într-un cartier din Constanţa. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a profitat că uşa casei era descuiată şi a intrat în intrat locuinţa victimelor. Acesta a ucis-o cu sânge rece pe femeia în vârstă de 40 de ani şi l-a rănit pe concubinul acesteia, scrie reporterntv.ro.

Toată scena a avut loc chiar sub privirile celor trei băieţi ai femeii, dar şi ai bunicului acestora.

Criminalul este un bărbat cu care femeia avusese în trecut o relaţie. Acesta a fost un militar care,  a mai fost condamnat pentru crimă, după ce a ucis o persoană cu arma din dotare.  El a fost eliberat în urmă cu doi ani.

Criminalul a fost rănit în timpul atercaţiei şi a fost încătuşat şi transportat sub pază la Spitalul Judeţean din Constanţa. Medicii l-au internat pentru a-l supune unei intervenţii de reconstrucţie facială.

Citeşte şi

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
crimă femeie înjunghiată gelozie răzbunare recidivist
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 ian 11:14
...ei au fost atacaţi în casă de fostul concubin al acesteia. Femeia a fost înjunghiată mortal, iar pe partenerul ei a fost rănit. Citește mai departe… ...
29 ian 08:33
...în casă de fostul concubin al acesteia. Femeia a fost înjunghiată mortal, iar pe partenerul ei a fost rănit. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net
...
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H