Crimă în familia unei cântăreţe de muzică populară. Unchiul artistei, măcelărit cu toporul

Caz şocant în familia unei cunoscute cântăreţe de muzică populară. Unchiul artistei Camelia Cosma Stoiţă a fost ucis în casă chiar de soţia sa, cu un topor. Apropiaţii spun că de câţiva ani femeia căzuse în patima alcoolului. Ea a fost internată de mai multe ori, dar nu a reuşit să se trateze.

30 oct. 2015, 07:15
Crimă în familia unei cântăreţe de muzică populară. Unchiul artistei, măcelărit cu toporul

Unchiul cântăreţei de muzică populară Camelia Cosma Stoiţă a fost găsit mort în casă, la Sibiu. O rudă a venit în vizită şi l-a găsit pe bărbat măcelărit în pat. Omul îngrozit a anunţat imediat autorităţile.

Principalul suspect este chiar soţia victimei, care de mai mulţi ani a căzut în patima alcoolului. A fost internată de nenumărate ori în clinici speciale, însă nu a reuşit să se trateze.

„Saptamana trecuta spunea ca e foarte suparat pentru ca i-a dat drumul de la spital. A fost mereu internata. A rugat sa o tina acolo, dar zice ca nu se poate”, a povestit o vecină.

Vecinii spun că cei doi se certau frecvent, iar femeia era violentă. A ajuns chiar să toarne ulei încins pe bărbat. Criminaliştii spun că bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă.

„Moartea este violenta, prezinta mai multe leziuni traumatice la nivelul capului. banuim ca a fost lovit cu un obiect ascutit, topor, toporisca”, a declarat procurorul de caz.

Femeia a fost dusă la psihiatrie, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Camelia Cosma Stoiţă este o cunoscută interpretă de muzică populară din zona Ardealului.

Citeşte şi: Sat terorizat de un fost puşcăriaş. Oamenii sunt ameninţaţi cu toporul