Crimă în Londra: Poliţia investighează moartea îngrozitoare a unei femei. Se presupune că era româncă

Poliţia londoneză anchetează mjoartea suspectă şi îngrozitoare a unei tinere care a fost descoperită în locuinţa ei închiriată, cu răni îngrozitoare pe corp. Se presupune că tânăra era de origine română.

04 aug. 2015, 16:06
Crimă în Londra: Poliţia investighează moartea îngrozitoare a unei femei. Se presupune că era româncă

Femeia a fost găsită, luni, într-o casă cu patru camere închiriată în East Ham, Londra, după ora 8:00 dimineaţa.

Un bărbat a fost arestat de către poliţişti, marţi, şi se află în arestul Poliţiei metropolitane. Se crede că victima locuia în acea casă cu partenerul ei, dar şi cu alţi locatari, cu care împărţea imobilul.

Femeia a fost găsită moartă, cu o mulţime de răni „îngrozitoare” la cap, torace şi pe partea superioară a corpului, au relatat medicii.Un cuţit suspect a fost ridicat de către criminalişti, de la locul crimei, pentru a fi analizat de specialişti, ca posibilă armă a crimei.

Vecinii de stradă au declarat la rândul lor că femeia ar fi fost de origine română şi că ea şi prietenul ei se mutaseră în acel imobil aflat într-o zonă liniştită, acum două luni.

„Stăteam în casă şi deodată am auzit poliţiştii venind şi m-am uitat pe fereastră. Am văzut un bărbat luat de poliţişti şi dus într-o maşină de poliţie. E o tragedie ceea ce s-a întâmplat cu tânăra aceea drăguţă. O salutasem chiar ieri, când mă întâlnisem cu ea”, a povestit Philip Christian, un bărbat de 60 de ani, publicaţiei standard.co.uk.

„Veneam înspre casă şi am văzut că strada era plină de poliţişti. Erau peste tot. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău”, a povestit la rândul lui un alt vecin, Balasingham Balaraman, de 68 de ani.

Scotland Yard-ul anchetează cazul, dar nu au făcut public numele tinerei ucise şi nici naţionalitatea ei. Corpulş tinerei va fi supus unei necropsii amănunţite.