Crimă în stilul Hannibal Lecter. Un bărbat i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă logodnicei VIDEO

Joseph Oberhansley, de 33 de ani, şi-a ucis logodnica după care i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă, spun anchetatorii. Logodnica sa de 46 de ani, Tammy Blanton, tocmai i-a plătit cauţiunea de 1.000 de dolari pentru a putea ieşi din închisoare.

17 sept. 2014, 08:18
Crimă în stilul Hannibal Lecter. Un bărbat i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă logodnicei VIDEO

Un american şi-a ucis cu sânge rece logodnica, după care i-a mâncat creierul. Femeia tocmai îi plătise cauţiunea pentru a ieşi din închisoare. Odioasa crimă i-a şocat şi pe poliţişti. Ei au găsit-o în cadă pe biata femeie de 46 de ani într-o baltă de sânge. Tammy Blanton a fost înjunghiată de mai multe ori, ca mai apoi americanul să recurgă la acte de canibalism.

Citeşte şi CANIBALISM. Cum arată FRAŢII care AU MÂNCAT peste 100 de CADAVRE UMANE

Crima este cu atât mai şocantă cu cât logodnica sa tocmai l-a eliberat din puşcărie după ce i-a plătit cauţiunea pentru o altercaţie cu poliţia. Bărbatul avea însă antecedente şi mai grave. El a stat 14 ani la închisoare pentru că şi-a ucis o altă iubită în 1998, lucru pe care îl ştia şi logodnica sa, spun procurorii.

Citeşte şi MACABRU, ÎNFIORĂTOR şi TERIBIL în acelaşi timp. Ce a reuşit să facă un bărbat cu o COARDĂ de CHITARĂ FOTO

Tammy Blanton se pare că sunase înainte cu câteva ore de tragedie la poliţie pentru a se plânge că bărbatul vrea să intre în casa ei. Poliţiştii au venit şi l-au trimis acasă pe bărbat. Însă a doua azi au găsit-o moartă. Americanul este acum acuzat de crimă, profanarea trupului neînsufleţit şi intrare prin efracţie. Macabra scenă de canibalism aduce aminte de Hannibal Lecter, personajul principal al unor celebrele filme cu Anthony Hopkins.