Crimă înfiorătoare în Botoşani. Un bărbat şi-a ucis mama cu zeci de lovituri de cuţit

Un bărbat din Botoşani și-a ucis mama cu zeci de lovituri de cuțit. Imediat după faptă, a luat cadavrul și l-a abandonat într-o pădure, după care a plecat să se plimbe.

02 oct. 2018, 05:27
Crimă înfiorătoare în Botoşani. Un bărbat şi-a ucis mama cu zeci de lovituri de cuţit

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, din localitatea Dracşani, şi-a omorât mama cu aproape 30 de lovituri de cuţit. Descoperirea macabră a fost făcută de un tânăr, care se plimba cu maşina pe strada principală din sat. La un moment dat acesta l-a întâlnit pe bărbat, care era plin de sânge şi îmbrăcat doar cu un maieu şi pantaloni. Îngrijorat de starea în care se afla, tânărul l-a întrebat pe bărbat ce s-a întâmplat. „A spus că a murit mama lui. Am întrebat cum, şi a spus că s-a agăţat într-un gard. Apoi l-am pus să îmi arate unde e şi ne-a condus la marginea unei pădurici, într-un lan de porumb„, a spus tânărul, citat de monitorulbt.ro.

Odată ajuns în locul cu pricina imaginea desfăşurată în faţa acestuia a fost una de coşmar. Femeia zăcea într-o baltă de sânge, cu faţa în jos, trupul fiindu-i aproape sfârtecat de zecile de lovituri de cuţit adânci. Speriat, tânărul a sunat imediat la 112 şi a anunţat tragedia, reuşind să îl reţină la faţa locului şi pe fiul acesteia.

În scurt timp, două echipaje de poliţie au ajuns la locul tragediei şi au realizat că femeia era deja decedată. Poliţiştii au solicitat însă intervenţia unui echipaj medical care să poată constata decesul, cadrele medicale fiind şi ele şocate de gravitatea rănilor femeii. „La locul solicitării am găsit o persoană în vârstă de 82 de ani decedată, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Aceasta prezenta urme de lovituri la nivelul organelor abdominale, cu eviscerarea parţială a acestora, de asemenea o plagă tăiată la nivelul coapsei drepte şi o plagă tăiată la nivelul faciesului„, a declarat Cristian Simionescu, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.