Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa! Un cadavru fragmentat, găsit în apropiere de autostrada A1. Cine este victima

Este alertă în Dâmboviţa după ce un cadavru fragmentat a fost descoperit pe un câmp din apropierea autostrăzii A1, în zona satului Olteni. Poliţia precizează că este vorba despre cadavrul unei femei.

06 apr. 2024, 11:34
Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa! Un cadavru fragmentat, găsit în apropiere de autostrada A1. Cine este victima

Cadavrul aflat în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit de trei bărbaţi, care se întorceau cu maşina de la serviciu. Criminaliştii sunt de părere că victima avea în jur de 30 de ani şi că ar fi fost omorâtă în urmă cu o lună.

Anchetatorii cred, de asemenea, că victima este o femeie care a fost dată dispărută cu mai multe de o lună în urmă. Aceştia au solicitat realizarea de expertize genetice pentru stabilirea cu certitudine a identităţii persoanei ucise.

În urma realizării expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei. sâmbătă dimineaţă, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi şi pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă. În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză”, a transmis Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa! Cadavrul, băgat într-un sac de salubrizare de tipul celor distribuite de Primăria S5 în sector

Asasinul a învelit trupul ciopârţit în folie de plastic şi l-a ascuns într-un sac. Cadavrul a ieşit la iveală când animelele sălbatice au sfârşiat sacul. Se pare că este vorba despre un tip de sac ce ar aparţine Primăriei Sectorului 5.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a precizat că instituţia pe care o conduce împarte 10.000 de saci de salubrizare la 1.700 de asociaţii de locatari.

Sunt 1.700 de asociații de locatari. Se dau 10.000 de saci la fiecare, împărțit la cei 1.700 de locatari. Să știți că oamenii de la salubrizare nu dau acești sacii la persoană. Există persoane angajate la salubrizare, care se duc direct la președințile Asociațiilor de locatari”, a explicat edilul la România TV.

Cadavrul, descoperit de trei bărbaţi aflaţi într-o maşină

Trei bărbaţi care se întorceau cu maşina de la serviciu au văzut un picior.

A zis: uite un picior de om! Unde? Acolo! Zice: du-te să vezi dacă, într-adevăr, este un picior de om. Am mers până acolo şi am zis – hai să mergem de aici că într-adevăr e un picior. Ne-am urcat în maşină, am mers la poliţie„, a povestit unul dintre cei trei pentru Observator.

Foarte aproape de acest membru se mai afla un sac în care erau corpul, capul şi restul organelor. Acestea au fost descoperite ulterior de poliţiştii ajunşi la faţa locului.