CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE la Iaşi. Fiul unui ofiţer SRI, omorât cu o lovitură de cuţit în spate, în propria locuinţă

Fiul unui ofițer SRI din Iași a fost omorât cu o lovitură de cuțit în spate, în propria locuinţă, tânărul de 18 ani fiind găsit într-o baltă de sânge chiar de tatăl său când s-a întors de la servicu. Băiatul era foarte bun la învăţătură: intrase primul la admitere cu media 9.94.

12 nov. 2016, 07:05
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE la Iaşi. Fiul unui ofiţer SRI, omorât cu o lovitură de cuţit în spate, în propria locuinţă

Serviciile de informaţii din Iaşi sunt în alertă. Fiul unui ofiţer al SRI Iaşi a fost găsit vineri, după-amiază, mort în casă, cu un cuţit înfipt în spate. Tatăl său, Gheorghe Şerban, a venit de la serviciu în jurul orei 17:40, iar când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cuţit înfipt în spate. 

Tatăl a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit o autospecială SMURD al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul. La scurt timp, a ajuns şi mama copilului, care a făcut un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o oră. În scurt timp, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) şi de la Secţia 1 Dacia au împânzit cartierul în că­utarea vreunui indiciu. 

Vineri, poliţiştii aveau mai multe ipo­teze. Prima dintre ele a fost varianta unei răzbunări. Tânărul a fost găsit îmbrăcat într-un tricou şi a fost găsit cu faţa în jos. De asemenea, băiatul a fost găsit cu arma crimei înfiptă în spate. Potrivit unor surse, arma ar fi fost lungă, o baionetă sau un cuţit. Arma era înfiptă în spatele tânărului, fapt care ar fi indicat că a fost luat prin surprindere sau ar fi încercat să fugă. De ase­menea, criminaliştii au găsit tânărul într-o baltă de sânge, fapt care confirmă pentru poliţişti varianta că tânărul a fost omorât în interiorul apartamentului.

Sabin Şerban era în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, din Copou. Acesta era un copil foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94.

Sursa: Ziarul de Iaşi