Crimă înfiorătoare, o mamă a 55 de copii şi-a ucis soţul. Câţiva dintre fii au ajutat-o să ducă la îndeplinire asasinatul

O deputată braziliancă, mamă a 55 de copii, biologici și adoptați, și-a ucis soțul, pastor, fiind ajutată de câțiva dintre aceștia. Femeia ar fi avut anterior faptei mai multe tentative de a-l ucide, însă nereușite.

25 aug. 2020, 10:52
Crimă înfiorătoare, o mamă a 55 de copii şi-a ucis soţul. Câţiva dintre fii au ajutat-o să ducă la îndeplinire asasinatul

Anderson do Carmo (42 ani) a fost împușcat în iunie 2019 de 30 de ori, în casa în care acesta locuia alături de soția sa și de copii. Audiată de anchetatori, deputata Flordelis de Souza, în vârstă de 59 de ani, a declarat inițial că soțul ei a fost ucis în timpul unui jaf.

După mai multe cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că pastorul a fost ucis chiar de soția sa, alături de câțiva dintre copii. Parlamentar celebru în Rio de Janeiro, Flordelis dos Santos de Souza, care a devenit faimoasă cântând muzică gospel înainte de a intra în politică, susține că este nevinovată.

Citeşte şi Informaţia momentului! A fost prins criminalul pădurarului din Maramureş, găsit împuşcat şi abandonat în luna octombrie a anului trecut

Luni, 24 august 2020, procurorii au anunțat acuzațiile pentru de Souza și alte 10 persoane implicate în crimă, între care 6 dintre copii și o nepoată. De asemenea, au fost emise mandate de arestare pentru 9 dintre acuzați. Totuşi, poliția nu a putut să o aresteze pe deputată, aceasta având imunitate parlamentară. „Concluzia la care s-a ajuns în timpul anchetei este că de Souza a plănuit această crimă oribilă„, a declarat Antonio Ricardo Lima Nunes, șeful secției Omucideri.

Motivul pentru care a pus la cale asasinarea soțului său ar fi de natură financiară. Acesta i-ar fi blocat accesul la bani, nemulţumit de tratamentul preferenţial pe care îl acorda copiilor ei favoriţi. Potrivit anchetatorilor, femeia a mai încercat să își otrăvească soțul de şase ori înainte de a le ordona copiilor ei să îl ucidă.