Crimă la metrou: Cum a fost prinsă femeia care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani în staţia Dristor

O tânără de doar 25 de ani a fost ucisă fără milă marţi seară, în staţia de metrou Dristor. Femeie suspectată de comiterea crimei a fost reţinută, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

13 dec. 2017, 12:16
Crimă la metrou: Cum a fost prinsă femeia care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani în staţia Dristor

Unul dintre poliţiştii care s-au ocupat de caz a povestit cum au reuşit să o prindă pe femeie.

” Am fost contactat telefonic de către ofiţerul care se afla la grupa operativă că în staţia de metrou Dristor o persoană s-ar fi aruncat în faţa metroului. M-am deplasat la faţa locului, am solicitat să vizionez imaginile şi mi-am dat seama că de fapt a fost vorba de o crimă. Am informat conducerea Poliţiei Capitalei şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române. Am făcut un plan cu privire la identificarea şi depistarea presupusei autoare. Din imaginile vizualizate ne-am dat seama că este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, purta un batic pe cap, era îmbrăcată în negru, pantofi negri. Am constituit echipe de intervenşie. După câteva ore de cercetări, în jurul orei 24:00, când s-au închis toate staţiile de metrou am luat hotărârea să se acţioneze în zonele aglomerate, pe marile bulevarde, în zonele staţiilor de metrou. În jurul orei 24:40 de minute o echipă de poliţişti au observat o femeie care a coborât dintr-un autobuz RATB al unei linii de noapte. S-au îndreptat către aceasta, au legitimat-o şi au condus-o până la sediul Poliţiei Capitalei, unde au urmat cercetările. Pe parcursul deplasării a solicitat prezenţa unui avocat. La sediul Poliţiei Capitalei i s-a acordat dreptul de a vorbi cu un avocat din oficiu”, a spus unul dintre poliţiştii care s-au ocupat de cazul fetei ucise la metrou, potrivit România TV

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Citeşte şi Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei