CRIMĂ la Spitalul Judeţean din Focşani. Un adolescent şi-a ucis cu o cârjă colegul de salon UPDATE

Un tânăr de 17 ani şi-a ucis cu o cârjă colegul de salon, un bărbat de 63 de ani. Ambii erau internaţi la Secţia de Boli Infecţioase, tânărul fiind diagnosticat recent cu o boală transmisibilă foarte gravă.

20 iul. 2017, 07:07
CRIMĂ la Spitalul Judeţean din Focşani. Un adolescent şi-a ucis cu o cârjă colegul de salon UPDATE

UPDATE Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care în noaptea de miercuri spre joi şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani, a fost reţinut, după mai multe ore de audieri.

UPDATE: Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care în noaptea de miercuri spre joi şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, din Garoafa, fusese diagnosticat recent cu HIV/SIDA. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani spun că acesta era internat de mai multe zile în secţia de Boli Infecţioase, fără să fi avut în acest timp vreun conflict cu alţi bolnavi sau cu personalul medical.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, adolescentul din Mărăşeşti a fost internat în urmă cu câteva zile în Secţia de Boli Infecţioase, unde venise cu febră şi vărsături.

Tânărul nu a avut în acest timp niciun fel de conflict nici cu personalul medical, şi nici cu alţi bolnavi. Este primul caz de acest gen înregistrat în istoria Spitalului Judeţean Focşani„, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Cosma.

CRIMĂ la Spitalul Judeţean din Focşani

Tragedia s-a produs miercuri noaptea, în jurul orei 1.00, într-un salon aflat la etajul doi al Spitalului Județean la Secția de Infectocontagioase, scrie ziaruldevrancea.ro.

Tânărul de 17 ani era coleg de salon cu un vârstnic de 63 de ani, iar loviturile aplicate bătrânului au fost chiar cu bastonul pe care acesta îl folosea. Imediat după ce l-a lovit cu bastonul în cap pe colegul său de salon, tânărul a intenționat să fugă. A fost oprit de un gardian, iar în momentul în care a ajuns înapoi în salon asistenții au descoperit trupul bătrânului căzut lângă pat.

Tânărul de 17 ani a fost reținut pentru declarații și urmează a fi pus sub acuzare de anchetatori. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au desfăşurat faptele.

Citeşte şi ANCHETĂ în cazul bătrânei din Alba. Femeia a fost ucisă cu lovituri dure în zona capului. Se ia în calcul varianta unui jaf