CRIMĂ MACABRĂ în Italia: Un bărbat şi-a tăiat mama cu un fierăstrău şi a gătit-o la grătar

Poliţia din Salerno, în regiunea Campania sud, a arestat luni un cetăţean italian în vârstă de 45 de ani, cu probleme psihice, care şi-a ucis mama, a tăiat-o cu fierăstrăul, a pus bucăţile de carne în frigider şi apoi le-a gătit la grătar, informează marţi cotidianul Corriere della Sera din Milano.

23 iul. 2013, 09:49
CRIMĂ MACABRĂ în Italia: Un bărbat şi-a tăiat mama cu un fierăstrău şi a gătit-o la grătar

Echipa mobilă din Salerno l-a arestat pe italian, Lino Renzi, de 45 de ani, sub acuzaţia de omucidere şi tentativă de canibalism. Bărbatul, care suferă de grave tulburări psihice, a fost descoperit luni de poliţie într-un apartament din Salerno, întins pe pat, complet gol, în stare de şoc. Renzi a fost transportat cu o ambulanţă la un spital din localitate şi supus la tratament sanitar obligatoriu, informează Agerpres.

Victima, mama bărbatului, se numea Maria Pia Guariglie şi avea 70 de ani.

Potrivit unui comunicat emis de poliţia din Salerno, Lino Renzi şi-a ucis acum câteva zile mama în baia apartamentului, apoi a tăiat-o cu un fierăstrău, a păstrat carnea în frigider, iar luni a început „să gătească” pe un grătar aflat în bucătăria casei în care locuia cu femeia.

Lino Renzi fusese externat acum trei luni din secţia de psihiatrie a spitalului San Leonardo din Salerno şi încredinţat mamei sale, care era văduvă.