Crimă misterioasă în Creta. O americancă a fost ucisă şi abandonată într-o grotă folosită de nazişti

Moartea cercetătoarei americane, Suzanne Eaton, care a venit în Creta la o conferinţă şi al cărei corp a fost descoperit luni într-o grotă este o crimă, iar femeia probabil a fost asfixiată, a anunţat joi poliţia greacă.

11 iul. 2019, 12:38
Crimă misterioasă în Creta. O americancă a fost ucisă şi abandonată într-o grotă folosită de nazişti

”Acesta este un act criminal, o ucidere prin asfixiere”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei. Presa locală scrie că examinarea corpului a arătat că nasul şi gura femeii au fost acoperite, dar era incert, iniţial, dacă a murit sufocată.

Corpul lui Suzanne Eaton – un biolog molecular, în vârstă de 59 de ani, de la Institutul Max Planck din cadrul Universităţii din Dresda, Germania, care nu a mai fost văzută de la 2 iulie – a fost găsit luni într-o grotă în apropierea unui drum, nu departe de oraşul Hania, unde avea loc conferinţa.

Această grotă, situată în apropiere de satul Xamoudochori, face parte dintr-un ansamblu de grote puţin cunoscut şi care a fost folosit de către armata nazistă în al Doilea Război Mondial.

”Suntem profund şocaţi de acest eveniment tragic. Suzanne era o cercetătoare excepţională, o soţie şi o mamă iubitoare, o sportivă şi o persoană cu adevărat minunată, pe care toată lumea o iubea”, a reacţionat Institutul Max Planck într-un comunicat.

Suzanne Eaton era căsătorită cu un cercetător britanic, Anthony Hyman, şi avea doi fii.


loading...
TopArticole1 / 6