Crimă ORIBILĂ în Sibiu. A fost UCIS cu SUCITORUL, în propria locuinţă VIDEO

Un bărbat de 56 de ani a fost omorât în propria casă, cu un sucitor. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit chiar de fratele său. Oribila crimă s-a petrecut în localitatea Valea Viilor.

25 apr. 2014, 05:58
Crimă ORIBILĂ în Sibiu. A fost UCIS cu SUCITORUL, în propria locuinţă VIDEO

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 56 de ani, din localitatea sibiană Valea Viilor a fost descoperit chiar de fratele acestuia. „Am chemat un vecin pentru că îmi era frică. Am intrat în casă şi l-am găsit întins pe jos. Era lovit la cap cu sucitorul„, a declarat acesta.

Întreaga comunitate din Valea Viilor este  în stare de şoc, mai ales că bărbatul ucis  era cunoscut drept un om extrem de liniştit şi de ajutor. Deşi locuia singur, era vizitat destul de des de bărbaţi tineri. De aceea, oamenii din comună bănuiesc că ar există o legătură între crimă şi aceştia. „Venea aici cu tineri de 17, 18, 19 ani din Mediaş şi din alte localităţi, dar în ce problemă nu ştiu, pentru că eu nu am mai intrat în casa lui de 18 ani„, a povestit unul dintre localnici, citat de turnulsfatului.ro.

Anchetatorii spun că moartea bărbatului a fost una extrem de violentă. „Victima prezenta urme de violenţă la nivelul capului şi în alte zone anatomice. Se pare că moartea este de natură violentă, urmează să facem cercetări, să stabilim condiţiile în care s-a produs omorul.  Există un cerc de suspecţi„, a declarat procurorul de caz, Ioan Boţoc.