Crimă oribilă într-un sat din Moldova. Un bătrân a fost găsit într-o baltă de sânge: Avea capul crăpat de la o lovitură de topor

Crimă oribilă într-o localitate din Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu toporul în cap de un prieten de pahar. Un vecin l-a găsit într-o baltă de sânge şi a rămas îngrozit când vazut urmele de violenţă. Poliţiştii au dat de criminal şi l-au încătuşat.

30 ian. 2017, 08:52
Crimă oribilă într-un sat din Moldova. Un bătrân a fost găsit într-o baltă de sânge: Avea capul crăpat de la o lovitură de topor

O crima odioasa a avut loc la Iasi. Un barbat de 61 de ani a fost descoperit mort, într-o baltă de sânge, în casa în care acesta locuia. Urme de lovituri puternice existau în zona craniului. Cel acre a alertat autorităţile este o rudă a victimei.

„Am vrut sa merg la el in vizita, este mosul meu si am vrut sa vad ce mai face, pentru ca locuim la cateva case distanta. Imediat cum am deschis usa, l-am vazut intins pe podea si nu misca deloc. Mi-am dat seama ca e mort si m-am speriat. M-am dus repede la vecinul de peste drum si l-am anuntat. Nu stiam ce s-a intamplat”, a povestit Gheorghe Acostoaie, nepot al decedatului, potrivit bzi.ro.

Medicii care au ajuns la fata locului nu au putut face altceva decat sa constate decesul. Unul dintre primii vecini care a vazut cadavrul a spus ca s-a ingrozit cand a vazut urma de taietura de la nivel cranian pe care o avea trupul neinsufletit.

„Sunt ruda cu el, m-a sunat cineva si mi-a spus ca a murit. Am venit la el acasa, sa vad ce s-a intamplat. L-am vazut, avea capul crapat de la o lovitura de topor, se cunostea clar ca l-a lovit cineva cu toporul in cap. Avea si haina taiata la maini si era plin de sange”, a povestit Ioan Macari, localnic.

Criminalistii, procurorii si medicii legisti care au facut cercetari la fata locului au adunat indicii care i-au indrumat imediat catre principalul suspect: Marin Teleman, localnic in varsta de 55 de ani, prieten de pahar al victimei. Acesta a fost retinut si audiat toata noaptea de politisti.

Un caine de urmarire a fost folosit in ancheta, pentru a da de urma criminalului. Marin Teleman a fost gasit de politisti in propria casa, la nici un kilometru distanta de locul crimei. Toporul acestuia avea urme de sange, iat papucii sai erau si ei murdari de sange.

Potrivit anchetatorilor, motivul crimei a fost un imprumut de bani pe care victima l-a facut de la Marin Teleman. Acesta din urma ar fi venit in cursul zilei de ieri acasa la Gheorghe Manea, sa isi recupereze banii, insa acesta nu avea de unde sa ii restituie, motiv pentru care s-ar fi ajuns la aceasta crima ingrozitoare.