Crimă oribilă la Botoşani. Un bărbat a fost omorât de un vecin, după ce a fost confundat cu un hoţ

Un bărbat din comuna Tudora (jud. Botoşani), aflat în stare de ebrietate, şi-a omorât vecinul în bătaie, din cauză că l-a confundat cu un hoţ. Imediat ce şi-a dat seama ce a făcut, criminalul s-a predat poliţiştilor.

04 mart. 2013, 07:22
Crimă oribilă la Botoşani. Un bărbat a fost omorât de un vecin, după ce a fost confundat cu un hoţ

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Tudora (jud. Botoşani), aflat în stare avansată de ebrietate, l-a luat la bătaie pe vecinul său, lovindu-l cu pumnii, picioarele şi cu o curea de la un ventilator, fiind convins că vecinul venise în casa lui ca să fure.

În urma loviturilor puternice primite, victima, în vârstă de 42 de ani, s-a prăbuşit la pământ şi a rămas fără suflare. Când şi-a dat seama că l-a omorât, a sunat la 112.

Victima are leziuni şi probabil lovituri de topor în zona capului, şi lovituri cu un corp contondent în zona abdomenului„, a declarat Aurel Simion, purtătorul de cuvânt al Parchetului Botoşani. Pentru că bărbatul era băut, anchetatorii nu au reuşit să afle prea multe de la el. Deocamdată, anchetatorii nu cunosc motivele pentru care victima s-a aflat în casa vecinului său.

Criminalul va fi internat la Spitalul de Psihiatrie şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. El a mai fost internat în trecut la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, dar şi la Suceava.