CRIMĂ SADICĂ. Copil de numai 5 ani, OMORÂT cu cruzime. IMAGINILE CUMPLITE au cutremurat o lume întreagă

Caz de-a dreptul șocant în Marea Britanie. Criminaliștii au fost pur și simplu marcați, după ce au găsit un băiețel de numai cinci ani mort, cu inima scoasă din piept.

06 dec. 2014, 16:05

Crima oribilă s-a petrecut într-un oraș liniștit din Marea Britanie. Autoritățile au arestat o femeie, despre care se crede că ar fi chiar mama copilului. Băiatul de doar cinci ani a suferit, potrivit criminaliștilor, o moarte violentă, probabil parte a unui ritual barbar, scrie libertatea.ro.

Imaginile au fost atât de șocante încât până și criminaliștii au avut nevoie de consiliere psihologică. Șeful poliției locale a încercat să liniștească locuitorii orașului, spunând că au arestat-o pe persoana responsabilă pentru această tragedie.

„Am reținut o femeie, suntem convinși că ea este autoarea acestui coșmar. Vreau să asigur comunitatea că nu există niciun alt risc. Poliția va lua declarații de la cetățeni, pe care îi rog cu această ocazie să ne acorde tot sprijinul lor. Este o zona foarte liniștită și este o întâmplare tristă și extrem de neobișnuită”, a declarat Stephen Sneddon, șeful politiei locale.