CRIMĂ sau SINUCIDERE? Caz suspect în Constanţa unde o fată de 13 ani a sfârşit sub roţile unui tren VIDEO

Caz suspect în Constanţa, unde o fată de 13 ani a sfârşit sub roţile unui tren. Iniţial s-a crezut că e vorba de o sinucidere, dar imaginile de pe camerele de supraveghere lasă loc şi de altă ipoteză. Fata e insoţită de un bărbat cu doar câteva minute minunte de tragedie. După ce ea e lovită de tren, bărbatul fuge disperat pe străzi.

20 ian. 2015, 06:56
CRIMĂ sau SINUCIDERE? Caz suspect în Constanţa unde o fată de 13 ani a sfârşit sub roţile unui tren VIDEO

Caz suspect la Murfatlar unde o minoră de 13 ani, care era fugită de la domiciliu, a fost găsită decedată în apropiere de Gara din Murfatlar, călcată de tren. Trupul neînsufleţit a fost depistat pe 14 ianuarie, iar familia s-a prezentat la Poliţie în data de 16 ianuarie pentru a semnala dispariţia copilei. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au derulat evenimentele, potrivit Replica Online.

Citeşte şi Accident grav: Un tren a târât 100 de metri o maşină, dar şoferul a scăpat nevătămat

 

Minora provenea dintr-o familie dezorganizată, mama ei locuind cu concubinul actual, iar copila avea obiceiul să plece de acasă. Ea a fost declarată dispărută la două zile după ce a murit de către familie. Adolescenta a decedat după ce a fost călcată de un tren de marfă în gabaritul căii ferate. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.

Totodată, poliţiştii vor să afle întreaga situaţie de la domiciliul fetiţei, de ce pleca minora şi ce căuta singură pe străzi. Nu este exclusă şi o altă variantă în afară de suicid sau accident.