Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Iaşi, şi-ar fi ucis soţia pentru că aceasta nu mai câştiga foarte mulţi bani din videochat.

04 aug. 2022, 14:40
Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat

Crimă şocantă în Iaşi. Un bărbat în vârstă de 30 de ani este acuzat că şi-a ucis soţia, lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană.

Crimă şocantă în Iaşi. Motivul incredibil pentru care un tânăr şi-a ucis soţia

Citeşte şi Dublă crimă urmată de sinucidere, în Bacău. Un bărbat a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe mama acesteia, după care şi-a pus capăt zilelor

Potrivit procurorilor, tânărul de 30 de ani şi-ar fi agresat soţia timp de şase ani. Din păcate, ultima bătaie încasată de femei i-a fost fatală.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale.

Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Deşi a fost chemat la audieri, tânărul nu s-a prezentat încă în faţa procurorilor.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se mai menţionează în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citeşte şi Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia