Crimă şocantă în Olt. Un bărbat şi-a ucis şi incendiat mama, a înjunghiat o vecină şi a vrut să se sinucidă

O nouă crimă şochează din nou. Un bărbat din judeţul Olt şi-a ucis şi apoi incendiat mama, a înjunghiat a vecină şi apoi a vrut să se sinucidă.

14 apr. 2018, 08:11
Crimă şocantă în Olt. Un bărbat şi-a ucis şi incendiat mama, a înjunghiat o vecină şi a vrut să se sinucidă

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în localitatea Brastavăţu din Olt.  Bărbatul şi-a omorât mama, a dat incendiat casa încare locuia împreună cu aceasta şi ar fi pătruns şi în casa unei vecine, pe femeie înjunghiind-o.

„Prea multe nu ştiu ce aş putea să vă spun. Un nenorocit, că altfel n-aş putea să spun, şi-a ucis mama, a dat foc la casă şi a intrat şi peste o vecină şi a înjunghiat-o”, a spus primarul localităţii, Cici Constantin Oprea, potrivit observator.tv.

Vecina bărbatului, în vârstă de 66 ani, care a suferit răni multiple, se află în stare gravă, fiind transferată de la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Bărbatul de 45 ani a fost  transportat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt la CPU Caracal, unde i se suturează rănile pe care şi le-a provocat în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

Citeşte şi O nouă crimă şochează România. O femeie a fost înjunghiată mortal şi incendiată de soţ. Bărbatul a fost prins