Crimă șocantă în Sicilia! Două românce au fost găsite moarte la câteva sute de metri distanță una de alta

Comunitatea românilor din Italia este în stare de șoc, după ce două românce de 59 și 58 de ani au fost găsite moarte la câteva sute de metri distanță una de cealaltă.

05 ian. 2024, 14:35
Crimă șocantă în Sicilia! Două românce au fost găsite moarte la câteva sute de metri distanță una de alta

Crimă șocantă în Sicilia! Descoperirea macabră a fost făcută în centrul istoric al comunei Naro, Provincia Agrigento, Sicilia, iar acum oamenii legii  încearcă să afle dacă există o legătură între cele două crime.

Citește și ULTIMĂ ORĂ: O nouă crimă șocantă cutremură România! O femeie din Zalău a murit, după ce a participat alături de soț la o petrecere

Crimă șocantă în Sicilia!

Din primele informații, se pare că cele două victime Maria Rus și Delia Zarniscu erau prietene, iar casele în care au fost găsite fără suflare sunt la câteva sute de metri distanță una de cealaltă.

Potrivit jurnaliștilor italieni, trupul Mariei Rus a fost găsit carbonizat, în locuința sa, grav afectată de un incendiu despre care autoritățile spun că ar fi fost pus intenționat pentru a șterge eventuale urme ale unei crime.

La câteva sute de metri distanță a fost găsită Delia Zarniscu într-o baltă de sânge, cu multiple semne pe corp, care indică faptul că aceasta a încercat să se apere în timpul unei lupte.

Carabinierii, procurorii locali, dar și pompierii au deschis o anchetă și fac eforturi uriașe pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care cele două românce și-au pierdut viața.

În prezent, autoritățile știu doar că una dintre victime a fost căsătorită cu un italian ce a decedat în trecut. Anchetatorii spun că această informație poate fi extrem de utilă în anchetă și în aceste momente, examinează posibile conexiuni între trecutul acesteia și evenimentele tragice recente.

Audierile persoanelor considerate suspecte în legătură cu decesul celor două femei sunt în plină desfășurare la cazarma Carabinierilor din Naro.

Momentan nu au fost emise mandate de arestare în acest dosar, însă, un procuror adjunct coordonează ancheta.

Întreaga comunitate românească este în stare de șoc, iar autoritățile dau asigurări că depun toate eforturile pentru a aduce lumină asupra situației și a aduce vinovații în fața justiției.

Citește și Crimă cumplită în București. O bătrână de 86 de ani a fost ucisă de nepotul ei de 17 ani