Crimă şocantă în Târgu Mureş. Un bărbat şi-a ucis iubita în faţa copilului de şase ani

Un bărbat din Târgu Mureş şi-a ucis iubita în vârstă de 30 de ani, sub privirile îngrozite ale băiatului lor în vârstă de şase ani. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor. 

31 mart. 2020, 06:57
Crimă şocantă în Târgu Mureş. Un bărbat şi-a ucis iubita în faţa copilului de şase ani

Cei doi se aflau într-o maşină, în momentul în care au început să se certe. Copilul lor în vârstă de şase ani a asistat la întreaga scenă. La un moment dat, femeia a ieșit din mașină, însă bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a profitat de acest lucru și s-a îndreptat spre ea să o atace.

În zona respectivă se aflau mai mulți jandarmi, care au solicitat de urgență sosirea unei ambulanțe. Până la sosirea acesteia, bărbatul a încercat să se sinucidă, provocându-și răni multiple. Nu după mult timp, cei doi au fost transportați la spital, însă femeia nu a putut fi salvată.

„În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînțelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta și cu un obiect înțepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului. Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect înțepător, ambii fiind transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Mureş.

În prezent, a fost deschis un dosar penal pe numele bărbatului, iar individul este cercetat pentru omor. Copilul se află la bunici, urmând a se hotărî la cine va rămâne ulterior.

Citeşte şi Tragedie în Vrancea. Un copil de 15 ani a ucis un minor de doar NOUĂ ani