Crimă şocantă într-un sat din România. Doar în FILMELE DE GROAZĂ vezi atâta cruzime – IMAGINI ŞOCANTE

Crimă de o cruzime fără margini într-o localitate din Caraş Severin. Un bărbat a fost hăcuit cu toporul de doi consăteni, care au fost prinşi la furat de lemne. În urma bărbatului ucis au rămas doi copii minori.

22 feb. 2015, 11:30
Crimă şocantă într-un sat din România. Doar în FILMELE DE GROAZĂ vezi atâta cruzime – IMAGINI ŞOCANTE

Un bărbat din satul Ticvaniul Mic din județul Caraș Severin, în etate de 40 de ani, a fost ucis luni seara cu topoarele pe strada principală din sat de către doi consăteni. Fratele și mama celui decedat, spun că ,,cei doi agresori, au așteptat momentul în care victima a ajuns într-un loc mai întunecat, după care au tăbărât asupra lui cu topoarele”.

„M-au anunţat părinţii mei că l-a omorât pe frate-meu, i-au tăiat picioarele, mâinile, capul, le-a tăiat cu toporul. Problema e cu ăştia doi.. furau lemne din pădure şi a fost cu şeful de post să vadă de unde a tăiat lemne, ca un fel de martor, şi de ciudă că a fost după el, l-au urmărit, l-au pândit când a venit în sat, l-au prins la întuneric şi l-au tăiat cu toporul”, a spus fratele victimei.

Bărbatul de 39 de ani a mai apucat să-i spună mamei lui numele criminalilor.

„Îs tăiate picioarele, de aici, are capul spart, şi atunci a strigat mama, mama, şi dacă nu trecea un om, îl găseam mort acolo şi când m-am dus acolo atâta a zis, Ionuţ şi Cocor mi-au tăiat picioarele”, a povestit mama.

Vezi şi: Crimă ca-n filmele cu mafioţi. Un om de afaceri, TRANŞAT într-o biserică şi băgat în saci

Bărbatul a ajuns la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Rudele susţin că cei doi s-au răzbunat pentru că victima nu şi-a retras o plângere făcută la poliţie pentru un conflict mai vechi.

„În iulie august a mai fost o dată bătut, dar nu ştiu ce s-a mai întâmplat cu dosarul de la politie, cred că au încercat să-l aplaneze, că tot zicea că să se ducă să-şi retragă plângerea, că să-i ierte”,  a spus cumnata bărbatului.

Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţie.