CRIMĂ ŞOCANTĂ. O fată de 14 ani şi-a ucis sora mai mică cu ZECI de LOVITURI de cuţit VIDEO

Scene şocante într-un orăşel de lângă Chicago. O fată de 14 ani şi-a omorât sora cu trei ani mai mică cu 40 de lovituri de cuţit.

23 ian. 2014, 13:50
CRIMĂ ŞOCANTĂ. O fată de 14 ani şi-a ucis sora mai mică cu ZECI de LOVITURI de cuţit VIDEO

Fata de 14 ani a sunat la poliţie şi a pretins că în casă a intrat un bărbat necunoscut care a atacat-o pe sora ei cu un cuţit. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit victima zăcând într-o baltă de sânge. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

„Vă rog să vă rugaţi pentru noi. E o adevărată tragedie. Rugaţi-vă mai întâi pentru familie”, a declarat Steve Lentz, primarul oraşului.

Sora mai mare şi-a recunoscut crima după ce anchetatorii au găsit fire de păr pe trupul fetei omorâte. Vecinii au fost şocaţi de întreaga întâmplare.

Fata de 14 ani spune că sora ei vitregă a lovit-o în repetate rânduri cu o seară înainte şi era nerecunoscătoare pentru tot ce făcea pentru ea.

„Suntem siguri că este un incident izolat şi că nu există motive de îngrijorare pentru vecini şi pentru comunitate”, a precizat Eric Guenther, şeful poliţiei.

Fata a fost arestată, pusă sub acuzare pentru crimă cu premeditare, iar acum autorităţile urmează să decidă dacă ea va fi judecată ca adult sau ca minor.

Citeşte şi O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ la Galaţi. Agresorul i-a furat geanta cu 35.000 de euro