TRAGEDIE. A fost găsit MORT pe câmp, după un conflict cu doi AGENŢI DE PAZĂ

O altercație început pe un drumul județean din comuna Scurtu Mare, judeţul Teleorman, s-a terminat tragic pentru un tânăr din satul Drăcești.

15 feb. 2015, 18:00
TRAGEDIE. A fost găsit MORT pe câmp, după un conflict cu doi AGENŢI DE PAZĂ

George Dinu avea numai 22 ani și a venit în țară în urmă cu două săptămâni. Se întorsese de la muncă, din Israel.

În seara tragediei, a fost la un bar din comună, cu un prieten. Nu pe jos, ci cu scuterul amicului său. La întoarcere, pe drumul județean care duce spre satul în care locuia, s-au întâlnit cu o mașină a unei firmei de pază. Între agenţi şi tineri s-a iscat un conflict. Paznicii au plecat, Anghel, prietenul lui Gerorge, nu a vrut ca lucrurile să rămână așa, scrie Total Impact.

Conform martorilor, Anghel și-ar fi trimis prietenul după ei. I-a pus la dispoziție scuterul și a așteptat, însă George nu s-a mai întors niciodată. Ultima dată, tânărul a fost văzut de un martor, la geamul mașinii agenților, în plină ceartă. George a fost găsit pe câmp, după câteva ore de la incident, fără suflare, la o distanță considerabilă: aproximativ 200 metri. Scuterul cu care venise la mașina celor doi să le ceară socoteală a rămas pe mijlocul străzii.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz. Se pare că tânărul, a cărui moarte s-a datorat faptului că a zăcut pe câmp câteva ore la o temperatură sub limita înghețului, a fugit a disperare… să scape. Mai mult decât atât, cu ocazia necropsiei s-a descoperit că lui George i se pulverizase în ochi o cantitate considerabilă de spray paralizant, spray pe care agenții de pază îl aveau în dotare.