CRIMĂ urmată de SINUCIDERE, în Hunedoara

Descoperire şocantă într-un apartament din Lupeni, Hunedoara. Doi tineri au fost găsiţi morţi. Anchetatorii cred că bărbatul s-a spânzurat după ce şi-a ucis iubita. Apropiaţii susţin că bărbatul era un împătimit al jocurilor de noroc.

18 oct. 2015, 10:47

Alin avea 27 de ani, iar Andreea 25 de ani. Erau impreuna de mai mulţi ani şi formau un cuplu care din afară părea extrem de sudat şi extrem de pasional, după cum spun unii apropiaţi, potrivit avantulliber.ro. Sâmbătă seara, cei doi  au fost găsiţi morţi în casă. Tânăra era întinsă pe pat, fără semne vitale, iar bărbatul a fost găsit spânzurat de tocul uşii. Criminalistii ar fi găsit urme de violenta pe trupul femeii, sustin surse din randul anchetatorilor, scrie voceatransilvaniei.ro.

Mama fetei este cea care a dat alarma, după ce timp de câteva zile nu a mai putut lua legătura cu ea. A alertat oamenii legii, dar cele mai negre temeri s-au adeverit.

Bătbatul lucra la Mina Lupeni şi nimeni nu mai ştia de cei doi de joi, ziua în care tânărul a luat salariul.

Deşi postaseră mai multe fotografii pe Internet, în care îşi arătau afecţiunea unul faţă de celălalt, în ultimele săptămâni, vecinii susţin că se certau destul de des.

Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri, decât să constate decesul. Cei doi locuiau într-o zonă liniştită din Lupeni, iar cazul i-a îngrozit pe oameni.

Oamenii legii trebuie să stabilească ce anume s-a întâmplat şi, dacă a fost o crimă urmată de sinucidere, ori tânăra a fost ucisă din greşeală, iar apoi bărbatul s-a sinucis după ce a realizat ce s-a întâmplat. Anchetatorii spun, însă, că sunt suspiciuni de omor în acest caz, cercetarea fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.