Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti. Scene şocante

O tragedie a avut loc, sâmbătă, lângă București. Un tânăr și-a înjunghiat iubita, după care s-a sinucis. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

06 mart. 2021, 14:58
Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti. Scene şocante

Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti. Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a înjunghiat iubita în vârstă de 37 de ani, apoi s-a sinucis.

Crimă urmată de sinucidere lângă Bucureşti

Citeşte şi Dezvăluiri explozive din crima de la Onești! Șeful operațiunii a ajuns la locul GROAZEI după terminarea operațiunii

Scenele şocante s-au petrecut în Jilava, județul Ilfov. Mama femeii le-a povestit poliţiştilor sosiţi la faţa locului că cei doi se certau în momentul în care ea a plecat la biserică, iar când s-a întors l-a surprins pe bărbat în timp ce căra cadavrul fiicei sale într-o magazie.

Un vecin a auzit-o pe femeie ţipând şi a sunat imediat la 112. În acel moment, bărbatul de 39 de ani s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghiat.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor două persoane.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Dubla crimă din Oneşti, dezvăluiri cutremurătoare făcute de un martor. „Soţia criminalului vorbea cu el la telefon. Îi spunea «nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont»”

Crimă înfiorătoare la Brăila! Un bărbat a fost omorât cu peste 100 de lovituri de cuţit

Un bărbat din Brăila a fost descoperit  mort în casă, înjunghiat mortal, însă nimeni nu bănuia ferocitatea cu care agresorul şi-a ucis victima.

„Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul că l-a găsit decedat, în locuință, pe un consătean, în vărstă de 51 de ani, care prezenta urme de violență pe zona corpului. În acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea exclusivă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, informau autorităţile imediat după descoperirea cadavrului.

Criminalul a fugit, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă. La efectuarea necropsiei, medicii legişti au putut să observe ferocitatea atacului şi numărul foarte mare de lovituri de cuţit aplicat victimei, constatând că atacatorul ar fi folosit chiar două cuţite, pentru a-şi ucide victima.

Victima şi agresorul se cunosc. Sătenii spun că cei doi obişnuiau să bea împreună şi nu ar fi fost prima dată când cei doi s-ar fi luat la bătaie, după ce s-au îmbătat.

Însă, în noaptea fatidică, agresorul în vârstă de 48 de ani ar fi băut peste măsură, iar cea mai mică neînţelegere dintre cei doi a dus la crimă.


loading...
Partenerii noștri