Crimă violentă în noaptea de Anul Nou. Un bărbat a fost ucis cu o toporişcă pentru că îl bănuia pe vecin că îi furase din casă

Revelion tragic pentru un bărbat din satul Turda din județul Tulcea. Bărbatul a fost ucis de vecinul său pentru că i-a cerut socoteală în legătură cu un presupus furt de acum câteva luni.

02 ian. 2020, 06:16
Crimă violentă în noaptea de Anul Nou. Un bărbat a fost ucis cu o toporişcă pentru că îl bănuia pe vecin că îi furase din casă

Crima a avut loc la ora 03:00 dimineața, imediat după intrarea în noul an. Persoana decedată este un bărbat de 46 de ani. Potrivit presei locale, acesta a fost lovit cu toporul de mai multe ori.

Vecinul, furios, vrând să fie lăsat în pace și să nu mai fie interogat, i-a aplicat loviturile în moalele capului și în celalte părți ale corpului până s-a convins că l-a omorât. Victima „îşi bănuia vecinul că acesta ar fi furat de la el mai multe bunuri, în urmă cu câteva luni”, scrie tulceanoastră.ro.

„Oamenii din sat spun că poliţistul din sat l-a sfătuit pe acesta să pună presiuni pe cel bănuit, să meargă permanent peste el, ca într-un final, să cedeze şi să recunoască”, mai scrie publicația locală.

Ferm convins că vecinul său i-a furat mai multe lucruri din casă, victima a mers să vorbească omenește cu el, să facă o astfel de presiune după cum i-au recomandat polițiștii și în noaptea de Revelion.

Cei doi au ajuns la înjurături și s-au îmbrâncit, după care vecinul suspect de furt a luat toporul şi i-a aplicat loviturile fatale. Bărbatul a fost luat de polițiști, iar aceștia au propus judecătorilor măsura de arestare preventivă. Pentru această crimă, tulceanul riscă ani grei de pușcărie.