CRIMĂ VRANCEA. Au fost găsite armele cu care a fost ucis afaceristul

Armele cu care a fost asasinat omul de afaceri din Vrancea au fost găsite pe câmp.  Pe lângă cele două pistoale cu care au tras atacatorii, polițiștii au mai găsit o armă pe care tâlharii ar fi avut-o cu ei în momentul în care l-au atacat pe afacerist.

27 feb. 2019, 16:48
CRIMĂ VRANCEA. Au fost găsite armele cu care a fost ucis afaceristul

Ancheta în acest caz avansează foarte repede, iar la scurt timp după ce principalii suspecţi au fost prinşi în timp ce încercau să iasă din ţară, au fost descoperite şi armele folosite de criminali. Este vorba despre două pistoale de calibrul 5,6 milimetri, respectiv 9 milimetri ţi o armă pe care criminalii au avut-o cu ei în momentul în care l-au atacat pe afacerist. Acestea au fost abandonate pe un câmp.

Crima s-a petrecut vineri seară. Omul de afaceri din judeţul Vrancea a fost omorât în propria maşină. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus, marţi, în cazul uciderii omului de afaceri de la Slobozia Ciorăşti, arestarea preventivă a doi bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, precum şi a unui al treilea bărbat pentru complicitate, au informat reprezentanţii Parchetului.

Citeşte şi Povestea fabuloasă a asasinatului din Vrancea. Suspecţii au urmărit victima două luni, au vopsit maşina şi au folosit numere false