Crimele în serie din Cipru: A fost găsit cadavrul celei de-a şaptea victime

Poliţia cipriotă a anunţat că a găsit miercuri un cadavru despre care presupune că ar fi al celei de-a şaptea victime a unui criminal în serie care a ucis de-a lungul a trei ani şapte femei, printre care şi două românce, informează Reuters.

12 iun. 2019, 16:07
Crimele în serie din Cipru: A fost găsit cadavrul celei de-a şaptea victime

Autorităţile au anunţat că rămăşiţele au fost descoperite în lacul Memi, aflat la sud-vest de capitala Nicosia. „Au fost descoperite rămăşiţe umane, iar experţi criminalişti şi medici legişti se află la faţa locului”, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei, potrivit Mediafax.

Nicos Metaxas, un fost ofiţer de armată, în vârstă de 35 de ani şi care se află deja în arest, a recunoscut că a omorât în total şapte femei. Scandalul a izbucnit după ce cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de mai mulţi turişti într-o mină abandonată. Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Reuters notează că cele două românce ucise urmează să fie înmormântate joi, iar Guvernul Republicii Cipru a anunţat că va acoperi costurile funeraliilor.