Criminal în serie, capturat după ce a ucis de ziua lui. Detalii îngrozitoare au ieşit la iveală în timpul audierilor

Criminal în serie capturat la Botoşani! Tânărul de 24 de ani a comis ultima crimă chiar de ziua lui. La audieri, le-a mărturisit poliţiştilor că a mai omorât o femeie în urmă cu o săptămână, în Alba, iar pe fiul acesteia l-a bătut crunt. Măcelarul de femei” a mai fost închis în trecut pentru viol.

19 iul. 2017, 06:11

Mădălin Miki Lupu a fost prins de poliţistii din Botoşani după ce a omorât o femeie de 71 de ani. Crima orobilă s-a petrecut chiar de ziua lui, când acesta a intrat în casa femeii să fure bani pentru a petrece. Bătrâna l-a surpins în casă iar tânărul a înjunghiat-o de mai multe ori.

El a fost arestat apoi pentru 29 de zile, însă la audieri au ieşit la iveală detalii îngrozitoare. Mădălin Miki Lupu a recunoscut că tot el a omorât-o şi pe bătrâna de 80 de ani din judeţul Alba pe care a desfigurat-o cu mai multe lovituri de bâtă. Pe fiul acestuia l-a bătut crunt.

Specialiştii criminologi sunt de părere că bărbatul ar mai fi putut comite şi alte crime şi le recomandă anchetatorilor să facă mai multe cercetări.

Tânărul, care riscă să îşi petreacă mulţi ani după gratii, este recidivist. A mai fost închis pentru viol. De altfel pe Facebook are postate mai multe fotografii din celulă.