Criminal la 17 ani. Adolescentul a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani

Un adolescent de 17 ani din judeţul Tulcea a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan, în care au fost implicate mai multe persoane.

09 ian. 2020, 09:53
Criminal la 17 ani. Adolescentul a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, miercuri după-amiază, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Din probele administrate până la acest moment a rezultat că în noaptea 07/08 ianuarie, pe o stradă din localitatea Nifon, comuna Hamcearca, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuţit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat„, se arată în comunicat.

Anchetatorii au mai spus că incidentul s-a produs în urma unui conflict spontan, în care mai multe persoane s-au agresat.

Adolescentul a fost dus în arestul IPJ Tulcea. El va fi prezentat instanţei, joi, cu propunere de aretare preventivă pentru 30 de zile.