Criminal prins după 17 ani, timp în care s-a ascuns după ce a omorât un om în bătaie

Politistii din Pitesti au prins luni un barbat din Brasov, care este urmarit de 17 ani pentru omor.

03 feb. 2015, 21:57
Criminal prins după 17 ani, timp în care s-a ascuns după ce a omorât un om în bătaie

Acesta a fost condamnat la 17 ani de inchisoare in urma unei crime pe care a comis-o in Ungaria. Condamnarea definitiva a primit-o in anul 1998. Complicele acestuia la crima a iesit din inchisoare, ispasindu-si pedeapsa.

Cei doi au intrat cu forta in locuinta unui barbat, l-au jefuit si l-au batut pana a murit.

Poliţiştii din cadrul IPJ Argeş, în urma unor informaţii, au organizat o acţiune pe raza municipiului Piteşti şi au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta este urmărit general din anul 1998, fiind condamnat de Tribunalul Braşov la executarea unei pedepse privative de libertate. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor în Ungaria. Acesta va fi transportat şi încarcerat în Penitenciarul Colibaşi„, a declarat Mădălina Sima, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Imediat după condamnare, Adrian Ene a reuşit să înşele vigilenţa poliţiştilor şi a fugit de sub escortă. De atunci a schimbat oraş după oraş şi a lucrat cu ziua pe unde a putut, mai ales că poza lui era afişată la toate inspectoratele de poliţie. Aventura s-a terminat la Piteşti. Încercând să se ascundă de o patrulă de poliţie, bărbatul a fost văzut de locatarii unui bloc.

Bărbatul va fi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde îşi va ispăşi pedeapsa, plus un spor de trei ani.