Criminalii care au îngrozit România au fost singuri de Sărbători

Criminalii care au îngrozit România, Gheorghe Dincă și Magdalena Șerban, au fost singuri de Sărbători, informează wowbiz.ro. Dincă ar fi refuzat să-și vadă familia, iar Șerban ar fi fost renegată de părinți și uitată de prieteni.

02 ian. 2020, 10:15

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat pe șinele metroului, cu sânge rece, o fată de 25 de ani, a fost uitată de toți de Crăciun. În martie, după doi ani de deliberări, Curtea de Apel București a condamnat-o la detenţie pe viaţă. Femeia a fost acuzată că, în decembrie 2017, a ucis-o pe Alina Ciucu, o tânără de 25 ani. Ucigașa părăsise locul faptei și se plimba prin București, până în momentul în care a fost reținută de poliști.

Magdalena Șerban

În timpul audierilor avea să se constate că Magdalena Șerban a avut capacitatea psihică de apreciere a faptelor sale şi, implicit, intenţie, în momentul comiterii crimei. „În prezenta cauză, acţiunea de împingere repetată a victimei, luată singular, nu este prin ea însăşi aptă să producă moartea unei persoane. Însă, având în vedere circumstanţele de loc şi timp ale săvârşirii infracţiunii (spre linia de metrou, chiar înainte de a intra trenul în staţie), instanţa apreciază că, indubitabil, intenţia de a ucide se deduce din materialitatea actului material”, s-a prezentat în motivarea data, initial, de magistraţii Tribunalului Bucureşti și confirmată apoi și de Curtea de Apel, în motivarea sentinţei de condamnare la închisoare pentru totdeauna pentru criminala de la metrou.

După condamnare, Magdalena Șerban a fost dusă la o închisoare pentru femei, Târgșor. Conform sursei citate, Magdalena Șerban s-a adaptat rapid și a devenit foarte calmă. „Nu are prietene, și nici familie care să o viziteze, nici măcar de Sărbători. În schimb, s-a adaptat la penitenciar ușor și, cum se întâmplă aici, s-a atașat de anumite colege aflate în situații asemănătoare, cu detenții grele”, menționează sursa citată.

În singurătate și-a petrecut Sărbătorile și Gheorghe Dincă. Bărbatul care le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a stat în aceste zile după gratii, ocolit de colegii de celulă de la închisoarea Jilava. Chiar și de Crăciun, Dincă nu a acceptat să fie vizitat de soție. „Nu vrea să vorbească deloc cu familia, nu știu dacă este vorba de protecție sau pur și simplu, nu vrea să dea ochii cu soția sau copiii săi”, au povestit persoane de la fața locului.

 

Gheorghe Dincă

 

Citește și:

Gheorghe Dincă ameninţă cu plângeri după primul Crăciun în puşcarie. Ce l-a nemulţimit pe criminalul din Caracal


loading...