Noi percheziţii la casa ororilor din Caracal. Probele ADN ale Luizei au fost găsite în petele de sânge din casa lui Dincă

Anchetatorii au reluat cercetările la casa lui Gheoghe Dincă din Caracal. După scandarea pereţilor, criminaliştii au trecut la demolarea unor pereţi din casa lui Dincă în speranţa că vor găsi noi probe care să arate ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza. De asemenea, a fost scos din casă şi patul de care se presupune că a fost legată Alexandra, potrivit România TV. Între timp, rudele criminalului Gheorghe Dincă vor face cerere ca să-l viziteze la pușcărie. Într-o intervenție în exclusivitate la România TV, fiica lui Dincă a declarat că vrea să vadă reacția tatălui și să-l întrebe dacă este adevărat ce a mărturisit.

26 aug. 2019, 05:20
Noi percheziţii la casa ororilor din Caracal. Probele ADN ale Luizei au fost găsite în petele de sânge din casa lui Dincă

UPDATE: Dezvăluiri în premieră din dosarul de la DIICOT al crimelor din Caracal. Șefa secției eveniment România TV, Laura Duță, a consultat dosarul și a aflat informații bombă. Potrivit unor surse, probele ADN ale Luizei au fost găsite în petele de sânge din casa lui GHeorghe Dincă. Mai mult, anchetatorii ar fi distrus din greșeală butoiul în care criminalul a ars cadavrele și probele.

S-a împlinit o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi nici acum nu ştim exact ce s-a întâmplat cu biata fată. Anchetatorii s-au întors luni la casa lui Gheorghe Dincă şi au început să spargă zidurile locuinţei în care se presupune că a fost ţinută sechestrată Alexandra Măceşanu. Anchetatorii au scos cărămizi şi bucăţi de ziduri din casa presupusului crimnalului din Caracal. De asemenea, a fost scos din casă şi patul în care se presupune că a fost ţinută legată Alexandra. 

Tatăl Alexandrei a lansat aseară un apel sfâşietor. Bărbatul nu crede că fata este moartă şi o aşteaptă, alături de întreaga familie să intre pe poartă. Tatăl copilei spune că va lupta până la capăt pentru a afla adevărul. 

Tatăl Alexandrei Măceşanu, ÎNREGISTRARE CUTREMURĂTOARE la o lună de la dispariţia FIICEI SALE. Ce crede că s-a întâmplat VIDEO

Fiica lui Gheorghe Dincă dă cărțile pe față. Femeia nu mai crede că tatăl ei este nevinovat. Mai mult, aceasta s-a hotărât să spună tot despre mizeria din curte, dar și despre vizita mamei sale din aprilie la Caracal.

Daniela Dincă a mărturisit și ce sume de bani i-a trimis soția lui Gheorghe Dincă din Italia, dar și cum s-a sinucis tatăl lui Dincă chiar în curtea casei groazei.

„470 într-o luna. Intr-o lunaâă 300. Intr-o alta 400. Nu m-am uitat pe luna. Îi cerea”, a povestit fiica lui Gheorghe Dincă.

Mai mult, femeia a declarat la România TV că familia nu a știut că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.