Criminalul a mărturisit faptele odioase. Dincă a cedat în faţa anchetatorilor, ţi se face pielea de găină

Scene șocante în curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi plâns in în timpul perchezițiilor. Acesta ar regreta ceea ce a făcut și plânge din cauza situației în care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

24 aug. 2019, 11:37
Criminalul a mărturisit faptele odioase. Dincă a cedat în faţa anchetatorilor, ţi se face pielea de găină

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că le-a ucis pe cele două fete, a recunoscut al patrulea viol şi că ducea femei în Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Apar informații noi privind monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o a patra femeie, anunță România TV. Totul după ce acesta le-a spus anchetatorilor că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În urmă cu doua zile, o femeie de 49 de ani a de pus reclamație la poliție, susținând că a fost bătută și violată de Dincă, care o dusese acasă la el pentru a face curățenie.

RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! „Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!” Ce s-a găsit în maşina criminalului 

Apar noi informații în cazul care a îngrozit întreaga țară. Gheorghe Dincă a mărturisit ce s-a întâmplat şi înainte să o ucidă pe Alexandra. 

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal a spus ce a declarat clientul său despre Alexandra. Potrivit acestuia, fata i-ar fi cerut să meargă la farmacie pentru că acuza dureri.