Criminalul baschetbalistului american Chauncey Hard a cerut redeschiderea dosarului

Procesul criminalului baschetbalistului american Chauncey Hardy este rejudecat la Curtea de Apel. Autorul crimei, Ionuţ Tănăsoaie, a cerut redeschiderea dosarului în care a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

06 aug. 2013, 09:28
Criminalul baschetbalistului american Chauncey Hard a cerut redeschiderea dosarului

Procesul criminalului baschetbalistului american Chauncey Hardy este rejudecat la Curtea de Apel, după ce autorul crimei, Ionuţ Tănăsoaie, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare, a cerut redeschiderea dosarului pe motiv că a recunoscut fapta, potrivit România TV

Citeşte şi Baschetbaliştii americani sunt îngroziţi de România: Nu este un loc sigur!

Criminalul vrea ca pedeapsa sa să fie transformată în cinci ani de închisoare cu suspendare şi în acest fel să iasă din penitenciarul din Giurgiu. În acelaşi timp, un dosar paralel se judecă în America, unde familia sportivului decedat cere daune de 200 de milioane de dolari de la Ministerul Sănătăţii, precizând că ambulanţa a ajuns târziu şi tânărul nu a primit cele mai bune îngrijiri.

Citeşte şi Proces intentat în SUA, în cazul baschetbalistului Chauncey Hardy

Incidentul a avut loc în anul 2009, când americanul a ieşit într-un club cu mai mulţi colegi, ajungând să intre într-un conflict cu Ionuţ Tănăsoaie, care, dintr-un singur pumn în faţă l-a trimis pe Hardy la podea, acesta lovindu-se grav la cap. Tânărul a fost dus la spital, unde a murit peste câteva ore.