Criminalul care şi-a ucis soţia la coafor a încercat să se SINUCIDĂ în închisoare

Bărbatul care şi-a ucis soţia în coaforul în care lucra a vrut să se sinucidă la doi ani de la tragedie. Acesta şi-a tăiat gâtul în penitenciarul în care-şi ispăşeşte pedeapsa, însă a supravieţuit şi a fost mutat la un spital de psihiatrie.

29 dec. 2015, 11:47
Criminalul care şi-a ucis soţia la coafor a încercat să se SINUCIDĂ în închisoare

Bărbatul nu este la prima tentativă. Acesta a mai încercat să se sinucidă imediat după ce şi-a ucis soţia. A doua tentativă a fost în luna iulie, când a un pumn de pastile.

La doi ani de când şi-a ucis soţia, bărbatul şi-a tăiat gâtul, însă, medicii au reuşit să-i salveze viaţa încă o dată. A primit îngrijirile necesare, rana i-a fost suturată, apoi a fost transferat pentru tratament de specialitate la spitalul de psihiatrie Socola, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul şi-a ucis soţia la finalul anului 2013. În a doua zi de Crăciun, femeia ceruse ajutorul unui centru specializat în care sunt primite femeile agresate din cauza bătăilor primite. Atuci, cei de la centru i-au recomandat să nu meargă la serviciu câteva zile, pentru a nu da ochii cu soţul bătăuş. Femeia, însă, a continuat să lucreze.

După două zile de când plecase de acasă, soţul a mers în coaforul în care lucra femeia şi a ucis-o din cauza geloziei exagerate. 

Citeşte şi