Criminalul din Braşov a fost arestat preventiv

Bărbatul de 32 de ani, care este suspectat că şi-a omorât mama, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov.      

07 mai 2020, 16:10
Criminalul din Braşov a fost arestat preventiv

Preşedintele Tribunalului Braşov, Gabriela Ciolacu, a anunţat că instanţa a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, privind arestarea bărbatului inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, scrie agerpres.ro.

„Ca stare de fapt se reţine că, în dimineaţa zilei de 6 mai, la domiciliul familiei J., din municipiul Braşov, numita J.M. ar fi fost ucisă de fiul acesteia, inculpatul J.G.G. Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit (aproximativ 26). De asemenea, i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei J.M., de la încheietura cotului, şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng, (…) probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul”, se arată în comunicatul transmis de Tribunalul Braşov.

Un bărbat de 32 de ani, din Braşov, este cercetat penal şi a fost reţinut pentru omor calificat, după ce, miercuri, ar fi omorât-o pe mama sa cu mai multe lovituri de cuţit.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, în vârstă de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ‘omor calificat’, săvârşit prin cruzimi, în forma violenţei în familie”, a precizat, anterior, într-un comunicat de presă, remis joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.


loading...