Criminalul din Caracal a povestit ce s-a întâmplat în maşină cu Alexandra: Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi

Noi dezvăluiri despre atacul criminalului asupra Alexandrei din maşină. "Am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi". Asta a declarat ucigaşul din Caracal în faţa anchetatorilor. Gheorghe Dincă a povesit că i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu el, dar Alexandra l-a refuzat. De aici a început calvarul pentru adolescenta de 15 ani.

29 iul. 2019, 07:53

Procurorii au reconstituit, din declarațiile lui Gheorghe Dincă și din probele găsite, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

Fata s-a urcat în maşină pe locul din dreapta faţă, lângă şoferului. „Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul Caracal, citat de Libertatea, că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început să-i pună tot felul de întrebări despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, dar bărbatul a insistat. Apoi, el i-a propus să facă sex, nu în mașină, ci „să mergem într-un loc”. Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina şi „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a mai povestit suspectul. I-a imobilizat mîinile și apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la doar câțiva kilometri distanță.