Criminalul Esterei, fetiţa de 5 ani violată şi omorâtă în Baia Mare, şi-a recunoscut fapta. El a fost arestat pentru 30 de zile

Presupusul criminal al Esterei, fetița de cinci ani batjocorită și omorâtă în Baia Mare, în 2018, a fost arestat şi şi-a recunoscut fapta. Căutările suspectului au durat mai bine de un an.

27 iun. 2019, 08:09
Criminalul Esterei, fetiţa de 5 ani violată şi omorâtă în Baia Mare, şi-a recunoscut fapta. El a fost arestat pentru 30 de zile

Individul are 17 ani, locuiește în zona Combinatului Cuprom și este vecin cu familia fetiţei care a fost ucisă și violată.

Judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, ambele din cadrul I.G.P.R., și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, azi, 26 iunie, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Baia Mare, despre care există indicii temeinice că ar fi comis infracțiunile de viol și omor înregistrate la data de 1 mai 2018” se arată într-un comunicat Poliției.