Criminalul taximetristului din Bucureşti, prins după 4 ani, va fi supus unei expertize psihiatrice

Ionuţ Beraru, bărbatul arestat după 4 ani de la uciderea unui taximetrist în cartierul Berceni din Capitală, va fi audiat marţi de procurori. Acesta va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

26 ian. 2016, 09:47
Criminalul taximetristului din Bucureşti, prins după 4 ani, va fi supus unei expertize psihiatrice

Ionuţ Beraru va fi audiat marţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti. Oamenii legii vor să afle mai multe detalii despre crima de acum patru ani, dar şi ce a făcut criminalul în aceşti ani cât a stat ascuns.

Bărbatul a declarat în faţa magistraţilor că de mic copil avea tendinţa de a face rău oamenilor, însă de cele mai multe ori s-a putut controla. Potrivit România TV, Ionuţ Beraru va fi supus unei expertize psihiatrice.

Un tânăr de 31 de ani a fost prins vineri de polițiști, la aproape patru ani după ce a înjunghiat un taximetrist în cartierul Berceni din Bucureşti.

Taximetristul omorât pe Bulevardul Alexandru Obregia a fost înjunghiat de opt ori în zona gâtului, moartea fiind violentă, potrivit rezultatelor autopsiei, anunţa, la acea vreme, procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.