Crin Antonescu: Băsescu este O RUŞINE. Cum poate dormi liniştit, când vede ce se întâmplă cu biata Ridzi VIDEO

Crin Antonescu a declarat, luni, că Traian Băsescu este o "ruşine" şi a precizat că îşi menţine "intenţia" de a se retrage din politică

02 mart. 2015, 14:50
Crin Antonescu: Băsescu este O RUŞINE. Cum poate dormi liniştit, când vede ce se întâmplă cu biata Ridzi VIDEO

Crin Antonescu a arătat că nu renunţă la ideea de a se retrage din politică. „Da, mi-o menţin, este o intenţie frumoasă şi merită menţinută”.

Întrebat cum comentează revenirea lui Traian Băsescu în politică, Antonescu a răspuns: „Să fie sănătos şi să dea din el tot ce e mai bun dar nu pe scena politică pentru că acolo a dat. Dl Băsescu este, încă o dată o spun, probabil acum o văd şi cei mai înverşunaţi susţinători ai domniei sale, dl Băsescu e o ruşine şi dacă stau şi mă gîndesc cum poate dormi liniştit, numai când vede ce se întâmplă cu biata Monica Ridzi, mi-e peste mână fie să şi glumesc despre dl Băsescu”. 

În ceea ce priveşte gluma lui Victor Ponta că îi este dor de el, Antonescu a comentat ironic: „E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiţi pe seama unor asemenea oameni pentru că dintre ei se recrutează marii poeţii şi artişti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţie mai bogată,  au sufletul mare şi ne fac viaţa frumoasă.”

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, declaraţie neaşteptată: Mi-e dor de Crin Antonescu VIDEO

Întrebat ce îi urează lui Ion Iliescu de ziua lui, fostul lider PNL a răspuns: „Ce-i urez oricărui om care împlineşte o vârstă. Să fie sănătos şi să dea câte vreme trăieşte ce-i mai bun în el”.