Crin Antonescu: Călin Popescu Tăriceanu va candida dacă îi dă voie PSD

Crin Antonescu a declarat, marţi, că şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu se va înscrie în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei doar dacă PSD îl va lăsa şi îi va garanta sprijin.

19 apr. 2016, 08:40
Crin Antonescu: Călin Popescu Tăriceanu va candida dacă îi dă voie PSD

Eu sunt bine dispus. Dincolo de bunătatea mea fundamentală, chiar nu vreau să zic nimic. Nu zic nimic nici despre Traian Băsescu. Tăriceanu va candida dacă îl va susţine cineva mai mare. Totdeauna a făcut asta. Dacă PSD îi va da voie să candideze sau îl va pune să candideze, atunci va candida, dacă nu, nu”, a declarat Crin Antonescu.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, săptămâna trecută, că nu exclude o candidatură a sa la Primăria Capitalei şi că analizează această posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE, intrarea în Parlament.

Nu vă ascund că sunt mulţi colegi din ALDE care consideră că o candidatură a mea la Primăria Capitalei ar fi un plus pentru partid. Şi eu analizez aceste lucruri din perspectiva obiectivului strategic pe care îl avem şi care este intrarea în Parlament. Deci eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte acţiuni, şi ale mele şi ale partidului. Din acest punct de vedere trebuie să cântăresc foarte bine plusurile şi minusurile. Vom analiza şi sunt convins că împreună vom lua cea mai bună decizie pentru ALDE„, a afirmat Tăriceanu.