Crin Antonescu cere demisia lui Traian Băsescu

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2013 14:11 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2013 15:57 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului izbucnit după ce fiica şefului statului a achiziţionat un teren în judeţul Călăraşi.

Crin Antonescu a declarat că rezolvarea sănătoasă în subiectul terenului achiziţionat de către familia şefului statului ar fi demisia din funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu.

"Convingerea mea fermă este că pentru România această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti această ţară de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti această ţară de încă un an de război politic", a spus preşedintele PNL.

El a adăugat că îi cere demisia lui Băsescu pentru că nu este acceptabil ca preşedintele unei ţări cum este România, "cu atâtea probleme, cu atâtea frustrări, cu atâtea întrebări care nu au răspuns", să comunice bunăstarea materială a propriei sale familii, în condiţiile în care tineri cu aceeaşi calificare ca a Ioanei Băsescu nu au şansa de a obţine un credit  de asemenea proporţii, fără a mai vorbi de cei care au o situaţie materială mai precară.

Antonescu a menţionat că nu este însă naiv şi nu crede că cererea sa va fi acceptată. "Nu sunt naiv, nu cred că că exist prea multe şanse ca Traian Băsescu să urmeze sugestia mea, dar ar fi un gest politic sănătos şi demn", a declarat Antonescu.

De asemenea, preşedintele PNL a apreciat ca "scandalos" faptul că un consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu, plătit din bani publici pentru a servi interesul public nu face decât să servească unor interese personale ale preşedintelui prin implicarea sa în tranzacţia de la Călăraşi.

 "Avem un preşedinte depăşit de mult de propriile sale acţiuni şi de anvergura funcţiei", a conchis Antonescu.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cazul Calarasi Crin Antonescu demisie traian basescu Ioana Băsesu Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 dec 10:15
...Băsescu să urmeze sugestia mea, dar ar fi un gest politic sănătos şi demn”, a declarat Antonescu. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
21 nov 16:06
...poziționat politic ca adevăratul luptător anti Băsescu de pe scena politică. - A cerut apăsat, detaliind corect motivele, demisia lui Traian Băsescu, într-un moment când riscă să piardă susținerea electoratului taliban antibăsist. - A mai șters câte ceva, în...
21 nov 15:01
Votează email -1 email
...Băsescu să urmeze sugestia mea, dar ar fi un gest politic sănătos şi demn”, a declarat Antonescu. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
21 nov 14:47
Votează email -1 email
...Băsescu să urmeze sugestia mea, dar ar fi un gest politic sănătos şi demn”, a declarat Antonescu. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
21 nov 14:43
Răspunde | Votează email 2 email
Soc Rates
Crin seamana din ce in ce mai mult cu...Fereasca natura sa avem un nou presedinte mascarici
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H