Crin Antonescu, CRITICI DURE: „PNL este pe NICĂIERI. Liderii partidului nu există politic”

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a lansat, marţi seara, la România TV, critici dure la adresa PNL, spunând că partidul "este pe nicăieri", iar actualii lideri ai partidului "nu există politic".

24 nov. 2015, 21:54
Crin Antonescu, CRITICI DURE: „PNL este pe NICĂIERI. Liderii partidului nu există politic”

Crin Antonescu a criticat partidul pe care l-a condus, spunând că PNL este „acum pe nicăieri”.

Cu parere de rau o spun, PNL, in acest moment, este pe nicaieri. Nici la putere, nici in opozitie, nici in strada, nici in casa pentru ca nu are o identitate, nu are cu adevărat o conducere si nu este niciun afront nici la dl Gorghiu, nici la dl Blaga”, a precizat Antonescu.

„PNL are o criză de conducere, care înseamnă o identitate, un lider care sa fie partener cu presedintele, dar ca sa fii partener trebuie sa existi, ori nu avem aceasta situatie. Dl Ciolos ar fi o varianta dar nu pot sa vorbesc in numele PNL. Ma gandesc ca intotdeauna ceva este mai mult decat nimic„, a adăugat Antonescu.

Întrebat de ce Gorghiu si Blaga nu sunt parteneri cu Iohannis, Antonescu a spus: „Pentru că nu exista din punct de vedere politic. Ca sa fi partener cu cineva trebuie să existi,  sa fie doi”

Crin Antonescu a mai spus că isi mentine decizia de a se retrage din politică: „În mod categoric, nu revin. Decizia mea este definitiva.”

CITEŞTE ŞI CRIN ANTONESCU: Dacian Cioloş ar trebui să îşi asume conducerea PNL sau să înfiinţeze un nou partid VIDEO