Crin Antonescu, despre pierderea Bucureştiului de către PNL: Trebuie umblat la melodie, nu la solişti

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a comentat miercuri prestaţia PNL la alegerile locale spunând că nu ''soliştii'' sunt de vină, ci ''melodia''.

09 iun. 2016, 03:11
Crin Antonescu, despre pierderea Bucureştiului de către PNL: Trebuie umblat la melodie, nu la solişti

Crin Antonescu a insistat că nu doreşte să critice o campanie la care nu a participat. ”Ce să discutăm foarte mult despre această campanie? A fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea între 2 partide mari de a nu da şansa electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii. PNL a intrat în această înţelegere şi sigur că PSD a ieşit mai câştigat. Ce altă concluzie avem?”, a subliniat Antonescu la Realitatea Tv.

El a afirmat că în PNL ”e o problemă de compozitori, nu de solişti”. ”În PNL nu sunt de vină cântăreţii, ci melodia”, a afirmat fostul preşedinte, cu referire la Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.”Nu văd de ce s-ar pune problema demisiei domnului Blaga”, a concluzionat Antonescu, argumentând că acesta ”a dovedit încă o dată că e un lider performant” şi nici nu a revendicat vreodată rolul de creator de imagine sau de carismatic. 

Cât o priveşte pe Alina Gorghiu, fostul lider al partidului a apreciat că aceasta nu a gafat major. ”Nu e vreun Zgonea”, a punctat Antonescu.

El a susţinut că orice revenire a sa în politică este exclusă.