CRIN Antonescu, despre retragerea din politică: Liniştit, cât eşti VIU, nu eşti niciodată, dacă nu eşti PROST

Crin Antonescu a declarat, joi dimineaţa, înainte de şedinţa conducerii PNL în care va fi ales înlocuitorul lui Klaus Iohannis, că el îl va vota pe Ludovic Orban la şefia PNL, susţinând că intrarea în cursă a Alinei Gorghiu este o decizie "normală". Antonescu a vorbit şi despre retragerea sa din politică.

18 dec. 2014, 09:41
CRIN Antonescu, despre retragerea din politică: Liniştit, cât eşti VIU, nu eşti niciodată, dacă nu eşti PROST

Crin Antonescu a comentat intrarea în cursa pentru şefia PNL a Alinei Gorghiu: „E o decizie, o mişcare care face parte din arsenalul legitim al deciziilor care se iau intr-un partid. Oricine dintre vicepreşedinţi avea dreptul sa candideze. Mi se pare ceva normal”.

Antonescu a arătat că „tinereţea intodeauna, chiar şi in politică, este un atu”.

PNL îşi alege noul lider. Alina Gorghiu şi Ludovic Orban se bat pentru locul lui Iohannis

„Evident că tinereţea nu este suficientă niciodata, dar nu cred că se poate face un enunţ general de felul un om tânăr cu necesitate poate conduce bine un partid şi nici enunţul un om tânăr nu poate conduce un partid. (…) Pentru mine, tinereţea sau vârsta nu e un criteriu. Dl Quintus are momente de mare tinereţe şi cunosc tineri care au fost în permanenţă bătrâni”, a spus fostul lider al PNL.

Crin Antonescu a arătat că el îl va vota pe Ludovic Orban: „Dar asta nu are nimic din dramatismul pe care unii l-au înfăţişat. Pentru mine nu e o batalie intre tabere, e un vot pe care il dau. Ceea ce nu inseamnă ca fac din asta un capăt de ţară”.

KLAUS IOHANNIS a demisionat din PNL

Întrebat dacă pleacă liniştit atunci când va decide să se retragă din politică, Antonescu a spus: „Liniştit cât eşti viu nu eşti niciodată, dacă nu eşti prost, ceea ce nu este cazul. Orice om are o scânteie de inteligenţă în el, unii n-o dezvoltă. Cât eşti viu nu eşti liniştit. Dar în linii mari, si maine dacă as pleca, am sufletul  impacat ca am facut în deplină credinţă lucrurile pe care am considerat necesar să le fac.”